top of page
Covid 19

COVID-19 

CORONAVIRUS

Diergeneeskunde op topniveau in Amsterdam-Zuid

Geachte client,

Zoals u weet zijn wij ook tijdens de lockdown normaal geopend geweest om uw geliefde huisdier van de benodigde zorg te voorzien .

Tijdens de lockdown hebben wij echter geen huisvisites gedaan . Echter , nu de uitbraak van Corona voorlopig op zijn retour lijkt , hebben wij besloten vanaf 1 juli weer de mogelijkheid te bieden dat onze dierenartsen tegen een geringe toeslag ( Euro 19,95 binnen Amsterdam) onder voorwaarden bij u aan huis komen .

Wanneer kan de dierenarts naar mijn huis komen?

In de kliniek zijn alle hulpmiddelen en medicatie aanwezig om uw dier zo goed mogelijk te helpen. Om die reden zullen wij u altijd eerst adviseren om met uw huisdier naar de praktijk proberen te komen.

Mocht u geen vervoer hebben dan kan de lokale dierenambulance waarschijnlijk de helpende hand bieden.

Heeft uw huisdier extreme angst voor reizen, of kunt u echt geen vervoer regelen naar onze kliniek? Wanneer u klant bent bij Stadion Dierenkliniek kunnen onze dierenartsen natuurlijk ook gewoon naar u toe komen. Bijvoorbeeld voor vaccinatie, chippen en andere kleine ingrepen. Voor een huisbezoek betaalt u slechts € 19,95 bovenop de gebruikelijke kosten.

Niet bij alle onderzoeken en/of behandelingen is het mogelijk om deze bij u thuis uit te voeren. Bijvoorbeeld wanneer er een röntgenfoto gemaakt moet worden, er een echo gemaakt moet worden of als er geopereerd moet worden. In deze gevallen is het helaas noodzakelijk om naar de praktijk te komen.

Wanneer u interesse heeft in een huisbezoek, of vragen heeft over onze behandelingen neem dan gerust even contact met ons op.
Wij komen op huisvisite bij eigen klanten van Stadion Dierenkliniek

Bij de volgende behandelingen is het mogelijk dat de dierenarts bij u thuis komt:

Staat de behandeling die u wilt er niet bij? Dan kunt het beste contact opnemen met uw dierenarts en vragen naar de mogelijkheden.

Wij wijzen onze klanten op het volgende : 

Mocht u of een van uw huisgenoten coronaverschijnselen vertonen , zoals verkoudheid of koorts , dan kunnen wij helaas de huisvisite geen doorgang laten vinden . Wij verzoeken u ons op de dag van de huisvisite telefonisch te laten weten of uw gezondheid in deze in orde is 

Wij verzoeken u ervoor zorg te dragen dat u en uw huisgenoten een mondkapje dragen tijdens de duur van de huisvisite 

Tevens vragen wij u ervoor zorg te dragen dat, indien de visite een kat betreft , uw huisdier voor binnenkomst van de dierenarts in een reismandje is geplaatst of in een kleine kamer, zodat de dierenarts geen tijd kwijt is met het vangen van uw te behandelen dier .

 

Team Stadion Dierenkliniek

Stadion Dierenkliniek

Achillesstraat 62

1076 RE Amsterdam

Ph       : 020-6738798

Email :  info@stadiondierenkliniek.nl

K.v.K  :  34357699

bottom of page